Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pausej/negative-wear.com/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392
За Нас – Negative wear

   NEGATIVE WEAR е търговска марка собственост на – БОГАРА ООД ( PAUSE JEANS). Tя е една от водещите фирми за производство на CASUAL облекло . Днес повече от десет дизайнера допринасят за визията на продуктите с марката NEGATIVE WEAR. Колекциите на NEGATIVE WEAR се предлагат в най – добрите магазини в България.

Продуктите са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия. Иноваторство, сексапил и качество са ключовите характеристики на марката , благодарение на, които клиентите могат да изглеждат перфектно и да имат свой собствен уникален стил. Нестандартност и усещане за комфорт са в основата на всички модели носещи марката NEGATIVE WEAR. Всички модели са направени за хора, които искат да изглеждат по своему различни. Продуктите на NEGATIVE WEAR улавят импулсите на лайфстайла в големия и малък град.